Legal

1. Site-ul Bauturi-nobile.ro vă pune la dispoziție în mod gratuit informații despre diverse băuturi spirtoase. Orice conținut de pe bauturi-nobile.ro poate conține și diverse forme de publicitate, necesare sprijinirii furnizării de servicii gratuite.

2. Informațiile oferite de bauturi-nobile.ro se folosesc pe propria răspundere, site-ul neputând fi considerat responsabil de orice daune directe sau indirecte rezultate din folosirea acestor informații.

3. Vizitatorii site-ului bauturi-nobile.ro pot să vizualizeze materiale de pe site numai pentru uz personal, non-comercial.

4. Drepturile de proprietate intelectuală pentru toate textele și grafica prezente pe site le aparțin autorilor și nu pot fi reproduse fără acordul scris al acestora. Drepturile de proprietate intelectuală pentru fotografiile prezentate pe site le aparțin companiilor menționate in capitolul Resurse.
5. Bauturi-nobile.ro nu își asumă nicio răspundere în cazul în care informațiile prezentate pe site nu sunt disponibile in orice moment din timp, indiferent de motiv.

6. Bauturi-nobile.ro nu oferă nicio garanție privind veridicitatea sau corectitudinea informațiilor prezentate pe site.

7. Bauturi-nobile.ro oferă legături spre alte site-uri de Internet. Bauturi-nobile.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru disponibilitatea acestor site-uri, pentru informațiile prezentate acolo sau pentru produsele și serviciile prezentate pe acelel site-uri.

8. Accesarea și utilizarea informațiilor de pe site-ul bauturi-nobile.ro este condiționată de acceptarea acestor termeni și condiții.

Atenție: Trebuie să ai minim 18 ani pentru a vizita acest site!

 

©2017 Bauturi Nobile.ro | Contact | Resurse| Legal |

 

Real Time Web Analytics